Kako lahko respondenti z izpolnjevanjem ankete nadaljujejo kasneje?

Respondentom lahko na več načinov omogočimo kasnejše nadaljevanje izpolnjevanja ankete.

1) Možnost lahko vključite v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop respondenti':

  • Najprej morate v vrstici 'Piškotek' izbrati, da se ta hrani bodisi 'do konca seje brskalnika', 'za 1 uro' ali 'za 1 mesec'.
  • Tako ste omogočili, da lahko v vrstici 'Ko se uporabnik vrne' izberete 'Nadaljuje na strani, kjer je ostal'.

2) Drugo možnost omogočite v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Osnovne nastavitve' v sklopu Interaktivni elementi, kjer označite 'Možnost kasnejšega nadaljevanja izpolnjevanja ankete'.

Funkcija omogoča respondentu, da prekine z izpolnjevanjem ankete ter nadaljuje kasneje. Respondent vpiše svoj elektronski naslov, na katerega prejme URL, preko katerega bo kasneje nadaljeval z izpolnjevanjem.

3) Tretja možnost je uporaba individualiziranih vabil, ki je na voljo za uporabnike individualnega paketa 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine. V zavihku 'OBJAVA' - 'Vabila' morate omogočiti 1KA sistem za pošiljanje e-poštnih vabil in uporabiti identifikacijske kode, s čimer lahko omogočite, da respondent ob prekinitvi nadaljuje na strani kjer je ostal, se vrne na začetek in ne more popravljati odgovorov ali pa se vrne na začetek in lahko tudi naknadno popravlja svoje odgovore. Več o tem je na voljo tukaj.


Nekatere funkcionalnosti so na voljo za uporabnike individualnega paketa 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.