Moja anketa je izginila

Nikoli se še ni zgodilo, da bi anketa enostavno izginila. Vse dosedanje težave kažejo, da gre v takih primerih za eno izmed naslednjih možnosti:

  • Možno je, da ste anketo kdaj sami (pomotoma) izbrisali, oziroma so jo lahko izbrisali drugi uredniki ankete, ki ste jih izbrali. V takem primeru je možno restavriranje ankete, kar spada med plačljive storitve. Več o tem si lahko preberete v pogostem vprašanju Stroški dodatnih storitev.
  • Včasih piškotki omejujejo vpogled (npr. zaradi nadgradnje aplikacije 1KA). Najprej izberite možnost ponovnega nalaganja (tipka F5), če to ne pomaga, pa v brskalniku izbrišite piškotke in poskusite ponovno.
  • Anketo ste naredili na neki drugi strani - virtualni domeni ali lastni inštalaciji 1KA, ali celo v kakem drugem orodju (npr. Survey Monkey). Če ste anketo naredili v kateri izmed virtualnih domen ali inštalacij 1KA in jo želite prenesti na www.1KA.si, sledite navodilom za prenos ankete
  • V primeru težav na domeni 1KA.arnes.si je možno, da je prišlo do spremembe podatkov v vašem uporabniškem AAI-računu, in se vam zato ob prijavi ustvari nov uporabniški profil, vaša anketa pa se nahaja na starem uporabniškem profilu. V tem primeru vam svetujemo, da se obrnete na odgovorno osebo ali službo v svoji domači organizaciji (v manjših organizacijah za AAI-račune navadno skrbi informatik ali računalničar, v večjih organizacijah pa to funkcijo po navadi opravljajo tajništva in študentske oz. dijaške pisarne), da vam začasno omogoči dostop do vašega starega AAI-računa. Na vaš nov uporabniški račun si nato lahko prenesete svoje ankete.
Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.