+
Ustvari anketo

Moja anketa je izginila

Nikoli se še ni zgodilo, da bi anketa enostavno izginila. Vse dosedanje težave kažejo, da gre v takih primerih za eno izmed naslednjih možnosti:

  • Lahko ste ustvarili anketo kot testni uporabnik. V tem primeru je možno, da je bila anketa izbrisana, ker se lahko vsak uporabnik prijavi kot testni uporabnik in ureja anketo, ki jo je naredil nek drug testni uporabnik.
  • Možno je, da ste jo kdaj sami (pomotoma) izbrisali, oziroma so jo lahko izbrisali drugi uredniki ankete, ki ste jih izbrali. V takem primeru jo lahko najdemo, vendar če se je to zgodilo več kot dva tedna nazaj, morajo anketo ročno restavrirati programerji, kar spada med plačljive storitve. Več o tem si lahko preberete v pogostem vprašanju Stroški dodatnih storitev.
  • Včasih piškotki omejujejo vpogled (npr. zaradi nadgradnje aplikacije 1KA). Najprej izberite možnost ponovnega nalaganja (tipka F5), če to ne pomaga, pa v brskalniku izbrišite piškotke in poskusite ponovno.
  • Anketo ste naredili na neki drugi strani - virtualni domeni ali lastni inštalaciji 1KA (npr. test.1ka.si) ali celo v kakem drugem orodju (npr. Survey Monkey). Če ste anketo naredili v kateri izmed virtualnih domen ali inštalacij 1KA in jo želite prenesti na www.1ka.si, sledite navodilom za prenos ankete
Povezave: