fbpx Ali lahko zamenjam svoj obstoječi elektronski naslov za prijavo v 1KA? | 1KA
+
Ustvari anketo

Ali lahko zamenjam svoj obstoječi elektronski naslov za prijavo v 1KA?

Elektronskega naslova, s katerim ste se registrirali v orodje 1KA, ni možno zamenjati. Če želite do svojih anket dostopati z drugim elektronskim naslovom, je to možno storiti na 2 načina:

  • Dodajanje dostopa do ankete kot urednika na drugi elektronski naslov: V zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop uredniki' lahko dostop do urejanja ankete dodelite na drug elektronski naslov. Do ankete lahko nato dostopate preko enega ali drugega elektronskega naslova. Več >>
  • Dodajanje alternativnega elektronskega naslova za prijavo: V zavihku ('MOJE ANKETE' - 'Nastavitve' - 'Moj profil') lahko k obstoječemu elektronskemu naslovu, s katerim ste registrirani v 1KA, dodate enega ali več alternativnih mailov. Alternativni elektronski naslov dodate tako, da kliknete na ikono v obliki plusa (ob polju Email) in vpišete elektronski naslov v ustrezno polje. Ob kliku na 'Dodaj' boste na alternativni elektronski naslov prejeli obvestilo. Dodate lahko več alternativnih elektronskih naslovov. V spletno mesto 1KA se lahko prijavite z alternativnim elektronskim naslovom in dostopate do vseh anket, ki ste jih ustvarili s prvim elektronskim naslovom. Vsa obvestila bodo vseeno še vedno prihajala na prvotni e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v 1KA.