fbpx Organiziranje anket v mape | 1KA
+
Ustvari anketo

Organiziranje anket v mape

Seznam vseh ustvarjenih anket, ki se nahaja v direktoriju 'Moje ankete' lahko zdaj organizirate v mape, kar je še posebej uporabno za tiste, ki imajo veliko število anket. Možnost organiziranja anket v mape je na voljo v paketu 2KA in 3KA. V primeru, da vam zakupljen paket poteče, bodo vse ankete nerazvrščene.

Mape prikažete ali skrijete s klikom na gumb Mape, ki je na desni strani. Pod gumbom Ustvari anketo se vam nato prikaže gumb Ustvari novo mapo.

V vmesniku za ustvarjanje ankete 'Moje ankete' – 'Ustvari anketo', lahko že v prvem koraku pri osnovnih značilnostih ankete določite mapo, v kateri bo anketa shranjena. Slednje je možno le v primeru vključenega shranjevanja v mape in podmape (klik na desni gumb Mape v direktoriju 'Moje ankete').

Anketo pa lahko dodate v mapo tudi med samim urejanjem ankete, in sicer to storite v razdelku 'UREJANJE' – 'Nastavitve' – 'Osnovne nastavitve', kjer v prvem sklopu urejanja – 'Osnovni podatki' izberete poljubno mapo.

Ankete, ki jih ne uvrstite v nobeno izmed map, se nahajajo v mapi 'Nerazporejeno', ki je zadnja na seznamu map. Ostale mape so razporejene po abecednem vrstnem redu.

Mape lahko:

  • preimenujete, tako da kliknete na ime mape;
  • premikate, tako da primete in povlečete mapo na želeno mesto ali v drugo mapo;
  • lahko kreirate podmape, tako da kliknete na moder plus ob obstoječi mapi;
  • izbrišete, tako da kliknete na oranžen minus ob mapi. Če izbrišete mapo z anketami, se ankete ne zbrišejo, temveč se prestavijo v mapo 'Nerazporejeno'.

Funkcionalnost je namenjena zgolj administrativnemu urejanju za večjo preglednost nad anketami in ne vpliva na same ankete.

Povezave: