Napredno dodajanje slike kot odgovora

Pri vprašanjih tipa kategorija - en odgovor in kategorija - več odgovorov lahko vklopite napredno dodajanje slike kot odgovora in tako z enim klikom naložite sliko, ki se prikaže kot odgovor.

Če želite vklopiti to možnost, kliknite na vprašanje, za katerega želite to nastaviti. Na desni strani se vam odpre urejevalnik vprašanja.
 

 

V urejevalniku se na zavihku 'Osnovno' pod 'Kategorije odgovorov' nahaja možnost 'Slika kot odgovor'. Če obkljukate to možnost, se vam bo na levi strani pred besedilom vprašanja prikazala ikona za dodajanje slike
 

S klikom na ikono se vam odpre okno 'Image info', kjer lahko vpišete URL želene slike ali kliknete na ikono ob polju 'Naloži sliko' in naložite sliko iz svojega računalnika.

Pri dodajanju slike iz svojega računalnika se odpre novo okno. Kliknete na 'Choose file', iz direktorija na svojem računalniku izberete želeno sliko in nato kliknete 'Open'. V vnosnem polju ‘URL’ se izpiše URL vaše slike, ki je bila s tem naložena na strežnik 1KA. Naloženi sliki lahko poljubno nastavite tudi postavitev in velikost. V vprašanje/odgovor jo dodate s klikom na gumb 'OK'.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.