Napredno dodajanje slike kot odgovora

Pri vprašanjih tipa 'Kategorije - en odgovor' in 'Kategorije - Več odgovorov' lahko vklopite napredno dodajanje slike kot odgovora in tako z enim klikom naložite sliko, ki se prikaže kot odgovor.

Če želite vklopiti to možnost, kliknite na orodno vrstico vprašanja, za katerega želite to nastaviti. Na desni strani se vam odprejo nastavitve vprašanja.

V nastavitvah se na zavihku 'Osnovno' pod 'Odgovori' nahaja možnost 'Slika kot odgovor'. Če obkljukate to možnost, se vam bo na levi strani pred besedilom odgovora prikazala ikona za dodajanje slike

S klikom na ikono se vam odpre pojavno okno 'Podatki o sliki', kjer lahko vpišete URL želene slike ali kliknete na gumb 'Choose file' ob polju 'Naloži sliko' in naložite sliko iz svojega računalnika.

Pri dodajanju slike iz svojega računalnika se odpre novo okno. Iz direktorija na svojem računalniku izberete želeno sliko in nato kliknite 'Open'. V vnosnem polju 'URL' se izpiše URL vaše slike, ki je bila s tem naložena na strežnik 1KA. Naloženi sliki lahko poljubno nastavite tudi poravnavo in velikost. V odgovor jo dodate s klikom na gumb 'V redu'.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.