fbpx Dodajanje novega jezika za standardne besede | 1KA
+
Ustvari anketo

Dodajanje novega jezika za standardne besede

1KA trenutno podpira praktično 43 svetovnih jezikov. To pomeni, da bodo standardne besede (kot je npr. 'Naslednja stran') samodejno prevedene v izbrani jezik. Pri tem je avtomatično vklopljena tudi odgovarjajoča pisava (npr. cirilica, grščina, kitajščina, arabščina itd.).

Jezike uporabljate tako, da v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Osnovni podatki' kliknete na povezavo  'Prevodi in podrobne nastavitve', kjer so vam na voljo dodatne možnosti jezika med drugim lahko osnovni vprašalnik prevedete v različne jezike. Ko jezike kakorkoli aktivirate, se pri odgovarjajoči anketi pojavi zgoraj desno bližnjica – ikona  . V zavihku 'Moje ankete' - 'Nastavitve' - 'Nastavitve uporabnika' pa lahko označite, da se bo ikona pri vsaki anketi že na začetku privzeto prikazala.

V kolikor bi želeli dodati jezik, ki ni na seznamu jezikov, prenesite datoteko, ki se nahaja tukaj. Vse omenjene standardne besede prevedete v nov jezik in nam datoteko pošljete preko obrazca. Storitev je plačljiva (1 programerska ura po objavljenem ceniku).