Kako anketo personaliziram z lastnim logotipom?

Logotip lahko spremenite pri vseh temah. Sprememba logotipa velja tudi za prikaz ankete na mobilni napravi. Prilagajanje teme je na voljo le uporabnikom individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabnikom poslovnih paketov za skupine.

Postopek dodajanja lastnega logotipa v zavihku 'UREJANJE' - 'Oblika':

  • Najprej pri izbrani temi, kliknite na gumb 'Prilagodi' (desno spodaj v oknu izbrane teme). 

  • Odprejo se možnosti za prilagoditev teme, kjer imate med drugim možnost 'Naložite svoj logotip'.

  • Pri opciji 'Naložite svoj logotip' s klikom na 'Izberite datoteko' oziroma 'Choose File' izberete želeno slikovno datoteko na vašem računalniku (lahko je v formatih .png., .jpg ali .gif) in izbor potrdite.

  • V predogledu izgleda ankete na desni strani zaslona nato vidite, kako bo izgledal vaš logotip. Če ste z nastavitvami zadovoljni, kliknete na gumb 'Shrani spremembe' na dnu strani.

  • Logotip se odstrani s klikom na 'modri smetnjak', desno od imena datoteke, ki smo jo naložili kot sliko logotipa.

* Če vam želenega logotipa ne naloži oz. prikaže, preglejte ime slikovne datoteke za neveljavne znake, kot so nekateri znaki  # % & * : < > ? / \ { | }. V tem primeru morate preimenovati datoteko.

Poleg opisanega postopka lahko logotip zamenjate tudi na bolj zapleten način, ki zahteva poznavanje prekrivnih slogov CSS, kjer lahko s pomočjo kode prilagajate izgled vaše ankete in tudi vstavite lastni logotip, lahko pa tudi naložite svojo CSS datoteko. Omenjeno lahko storite v zavihkih 'CSS urejanje teme' in 'Naložite lasten CSS''UREJANJE' - Oblika'.

CSS urejanje teme je na voljo uporabnikom individualnega paketa 3KA ter uporabnikom poslovnih paketov za skupine


Funkcionalnosti so na voljo za uporabnike individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.