Skrivanje odgovorov v že aktivni anketi

Pri vseh tipih vprašanj, kjer imate več kategorij  oz. odgovorov, je na voljo možnost skrivanja posameznih kategorij oz. odgovorov. Posamezno kategorijo oz. odgovor lahko skrijete, da ga novi respondenti več ne vidijo v anketi, pri tem pa ne izgubite že zbranih podatkov. V primeru, da izbrišete kategorijo oz. odgovor, so namreč že zbrani podatki, izbrisani iz baze, zato za take primere priporočamo funkcijo skrivanja.

Ta opcija je posebej priporočljiva pri prijavah na dogodke, prijavah na posamezne delavnice, naročilih izdelkov in v drugih primerih, kjer iz nekega razloga, eden ali več odgovorov ni več aktualen (npr. izdelek ni več na zalogi ali delavnica je zapolnjena).

S pomikom miške na posamezno kategorijo oz. odgovor vprašanja, imate desno od kategorije oz. odgovora, na voljo dodatne možnosti nastavitev, kot so napredni urejevalnik kategorije/odgovora, pogoji, izbris kategorije/odgovora ter zgoraj opisano možnost skrivanja kategorij oz. odgovorov (ikona v obliki prečrtanega kroga). Pri kategoriji oz. odgovoru, ki ga boste skrili, se bo ikona obarvala rdeče.

Primer ankete s skrivanjem odgovora >>

 

Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.