Kako dodam še eno osebo za urejanje vprašalnika?

V zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop uredniki' lahko dostop do urejanja ankete na www.1KA.si dodelite uporabnikom, ki so že registrirani na www.1KA.si. Na 1KA.arnes.si pa lahko dostop do urejanje ankete dodelite le uporabnikom, ki so že registrirani na 1KA.arnes.si.

V vnosno polje 'Dodajanje uporabnikov za urejanje ankete' v vsako vrstico vpišete po en e-poštni naslov uporabnika in po želji dodate sporočilo za uporabnika (označite možnost 'V avtomatsko obvestilo o dostopu dodaj svoje sporočilo'), ki mu dodeljujete dostop. Sporočilo se bo izpisalo v elektronskem sporočilu, ki ga bo prejel uporabnik. Uporabnik bo o novem dostopu avtomatsko obveščen po kliku na gumb 'Dodaj dostope'.

Ko ste uporabnike dodali, lahko v rubriki 'Dostop do ankete imajo' s klikom na ikono za urejanje na desni strani vsakega imena precizirate nivo dostopa, ki ga ima posamezni uporabnik. Tako lahko za posameznega urednika ankete nastavite, katere zavihke lahko vidi (status, urejanje, testiranje, objava, podatki, analiza) ter ali lahko izvaža podatke. Dodatno lahko omejite tudi možnost urejanja tako, da označite, da ne more odkleniti ankete.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.