Uporaba iskalnika po vsebinah spletnega mesta

Iskalnik po vsebinah, ki je v vsakem koraku dostopen v zgornjem desnem kotu spletne strani (ikona v obliki lupe), išče po vseh vsebinah spletnega mesta (priročniki, pogosta vprašanja ...). Iskalnik je na voljo tako v zunanji lupini spletnega mesta, kot tudi v notranjosti (na vsakem koraku kreiranja ankete, pregledovanja podatkov itd.). Rezultati iskanja prikažejo vse vsebine, ki vključujejo iskani izraz, slednji je v odebeljeni pisavi. Iskalnik išče tudi po korenu besed (primer: če vpišete besedo 'anket', bo vrnilo tudi rezultate, ki vsebujejo besedo 'anketa', 'ankete' itd.). 

Možno je dodatno poljubno filtriranje rezultatov glede na izbrane kriterije iskanja. Iščete lahko izraze, ki vsebujejo vsaj eno od vaših iskanih besed, izraze, ki vsebujejo iskano besedno zvezo, ali pa kriterij iskalnika nastavite tako, da naj ne vsebuje nobene od določenih besed.

V levem delu iskalnika je filter, kjer je možno določiti iskanje po točno določenih kategorijah in tipu vsebine, iščete lahko po strani, osnovnih priporočilih, pogostih vprašanjih, pomoči, priročnikih in video vodičih. Iskalnik izpiše najdene vsebine (slovenske / angleške), glede na nastavljen jezik orodja 1KA.

Uporaba iskalnika v zavihku Moje ankete

V zavihku 'Moje ankete', kjer je seznam vseh anket, je na vrhu iskalnik, ki omogoča iskanje po vseh anketah uporabnika. S klikom na 'lupo' se prikažejo rezultati iskanja in dodatne možnosti. Privzeto iskanje poteka po naslovu ankete, uporabnik pa lahko spremeni iskanje po avtorju ali besedilu.

Na voljo je tudi napredno iskanje. S klikom na 'Napredno iskanje' lahko nastavimo možnost iskanja po aktivnosti ankete - iskanje po vseh anketah ali pa le po aktivnih oziroma neaktivnih. Iskalnik omogoča tudi nastavitev časovnega okvirja, in sicer je možno določiti časovno obdobje, ko je bila anketa ustvarjena oziroma nazadnje urejana.

Uporaba iskalnika v zavihku Knjižnica         

V zavihku 'Knjižnica', kjer je seznam različnih primerov vprašalnikov, je prav tako omogočeno iskanje po anketah. Iskalnik je na vrhu strani, iskanje pa poteka po naslovu ali besedilu. Ob kliku na gumb 'Išči' se izpiše seznam anket, ki v naslovu ali med besedilom vsebujejo iskani izraz.

 

 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.