Back to top

Iskalnik

Uporaba iskalnika po vsebinah spletnega mesta (1.nivo)

Iskalnik na naslovnici
Iskalnik na naslovnici išče izključno po vsebini spletnega mesta (priročniki, pogosta vprašanja ...). Rezultati iskanja prikažejo vse vsebine, ki vključujejo iskani izraz, slednji je rdeče obarvan.

Napredni iskalnik
Napredno iskanje omogoča poljubno dodajanje kriterijev iskanja. Iščete lahko izraze, ki vsebujejo vsaj eno od vaših iskanih besed, izraze, ki vsebujejo iskano besedno zvezo, ali pa kriterij iskalnika nastavite tako, da naj ne vsebuje nobene od določenih besed. Desno v naprednem iskalniku 'Samo tip(i)' je možno določiti iskanje po točno določenih kategorijah, iščete lahko po novicah, osnovnih priporočilih, pogostih vprašanjih, pomoči, priročnikih, straneh in video vodičih. Pri naprednem iskanju lahko določite tudi jezik iskanih vsebin – slovenski ali angleški.

Uporaba iskalnika v vmesniku za kreiranje anket (2.nivo)

V zavihku 'Moje ankete', kjer je seznam vseh anket, iskanje poteka po naslovu ankete, avtorju ali iskanih ključnih besedah. Nastavimo lahko tudi možnost iskanja po aktivnosti ankete - iskanje po vseh anketah ali pa le po aktivnih oziroma neaktivnih. Iskalnik omogoča tudi nastavitev časovnega okvirja, in sicer je možno določiti časovno obdobje, ko je bila anketa ustvarjena oziroma nazadnje urejana.