Ali lahko nastavim, da respondent naknadno ureja svoje odgovore?

V vsakem vprašalniku lahko respondentu omogočite, da naknadno ureja svoje odgovore.

Uporaba piškotkov

V zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop respondenti' lahko z vklopom piškotkov omogočite respondentu, ki je že izpolnjeval vašo anketo, da lahko kasneje ob ponovnem kliku na anketo ureja svoje odgovore, vendar to pomeni, da se bodo tudi podatki in analize spreminjale, zato je večinoma (ne pa vedno) bolje, da označite, da ne more urejati svojih odgovorov. Več o uporabi piškotkov je na voljo tukaj.

Uporaba URL naslova

V zavihku 'UREJANJE' - 'Vprašalnik' lahko v zaključku vklopite možnost 'Prikaži povezavo za naknadno urejanje'. Ko bo respondent prišel do zaključka ankete, se bo izpisal URL naslov, preko katerega bo lahko kasneje dostopal do ankete in urejal svoje odgovore.

Uporaba identifikacijskih kod za respondente

V zavihku 'OBJAVA' - 'Vabila' lahko omogočite individualizirana vabila. V nastavitvah e-poštnih vabil lahko izbirate med avtomatskim in ročnim vnosom individualne kode. V zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Dostop respondenti' nato lahko spreminjate nastavitve piškotkov in označite možnost "lahko naknadno ureja odgovore". Uporaba 1KA sistema za pošiljanje vabil je na voljo v zasebnem paketu 3KA.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.