fbpx Ali je možno spremeniti standardne besede? | 1KA
+
Ustvari anketo

Ali je možno spremeniti standardne besede?

Vse standardne besede, od napisov na gumbih znotraj ankete, do vseh opozoril ter besedil, ki se avtomatsko izpišejo vašemu respondentu, lahko poljubno spreminjate v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Standardne besede'.

Če bi npr. želeli, da se namesto gumba 'Naslednja stran' izpiše 'Naprej', v zavihku 'Standardne besede' poiščete vrstico z besedilom 'Naslednja stran' in v desno okno vpišete 'Naprej'.

  • Besedilo za standardne besede je torej možno spremeniti vsem standardnim besedam s klikom na desno polje ob standardni besedi;
  • Standardnim besedam, z izjemo prvih sedmih (od Naslednja stran do Konec), lahko s klikom na ikono svinčnika, ki se pojavi po kliku na desno polje za urejanje teksta posamezne standardne besede, urejate vse elemente, tako kot pri urejanju vprašanj; spreminjate pisavo, dodajate slike ipd.
  • Za vsako spremembo morate klikniti gumb 'Shrani spremembe', ki se nahaja spodaj na levi strani.

Urejanje standardnih besed je še posebej uporabno, če želite k standardni besedi 'Anketa je zaključena', ki se respondentom prikaže po zaključeni anketi, dodati še kakšno fotografijo, logotip organizacije ipd.

Primer ankete s prilagojenim sporočilom po zaključeni anketi >>