Ali je možno spremeniti standardne besede?

Standardne besede, od napisov na gumbih znotraj ankete, do nekaterih opozoril ter besedil, ki se avtomatsko izpišejo vašemu respondentu, lahko poljubno spreminjate v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Standardne besede'.

Če bi npr. želeli, da se namesto gumba 'Naslednja stran' izpiše 'Naprej', v zavihku 'Standardne besede' poiščete vrstico z besedilom 'Naslednja stran' in v desno okno vpišete 'Naprej'.

  • Besedilo za standardne besede je torej možno spremeniti vsem standardnim besedam s klikom na desno polje ob standardni besedi;
  • Standardnim besedam, z izjemo prvih sedmih (od Naslednja stran do Konec), lahko s klikom na ikono 'A', ki se pojavi po kliku na desno polje za urejanje teksta posamezne standardne besede, urejate vse elemente, tako kot pri urejanju vprašanj; spreminjate pisavo, dodajate slike ipd.
  • Za vsako spremembo morate klikniti gumb 'Shrani spremembe', ki se nahaja spodaj na levi strani strani.

Urejanje standardnih besed je še posebej uporabno, če želite k standardni besedi 'Anketa je zaključena', ki se respondentom prikaže po zaključeni anketi, dodati še kakšno fotografijo, logotip organizacije ipd.

Primer ankete s prilagojenim sporočilom po zaključeni anketi >>

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.