Koliko časa anketa ostane shranjena in koliko časa je aktivna?

Ko v 1KA ustvarite anketo, vam je ta na voljo trajno (seveda samo vam). Nahaja se tako na spletnem mestu kot v naših arhivih (npr. če bi jo pomotoma sami izbrisali). Navedeno velja za vse ankete na strežniku 1KA, ne glede na nadgradnje in morebitne prilagoditve uporabniku (npr. poddomene in virtualne domene).

Vsaka anketa se privzeto aktivira za obdobje treh mesecev. Trajanje lahko poljubno spremenite v zavihku 'OBJAVA' - 'Pregled', kjer anketo tudi aktivirate s klikom na 'Datum zaključka ankete'.

Prav tako lahko anketo sami kadarkoli deaktivirate v zavihku 'OBJAVA' - 'Pregled', kar pomeni, da respondenti ne bodo več mogli odgovarjati nanjo, vi boste pa še vedno imeli dostop do urejanja, podatkov in analiz. Na istem mestu lahko anketo spet aktivirate, če se kasneje odločite za ponovno zbiranje podatkov.

Čas trajanja ankete lahko spreminjate tudi v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve', kjer izberete možnost 'Aktivnost / kvote'. Poleg časovne omejitve lahko tukaj nastavite tudi omejitev števila odgovorov. 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.