Posebnosti in težave Facebook prijav

Pri uporabnikih, ki so na 1KA registrirani preko socialnega omrežja Facebook, se lahko pojavijo določene nevšečnosti pri identifikaciji profila.

Ko se namreč registrirate s svojim FB računom na spletno stran 1KA, sistem 1KA generira vaše uporabniško ime, ki je predvideno glede na vaše FB ime, torej ime.priimek@facebook.com ali vaš email, ki ga imate nastavljenega v FB računu. 

Če spremenite svoje ime, priimek ali e-mail na FB, bo 1KA ob vpisu na stran ponovno generirala email, ki pa bo različen od vašega prejšnjega in bo tako tudi ustvarila nov račun na 1KA, prejšnje ankete pa bodo vezane na prejšnje uporabniško ime in jih zaradi tega ne boste videli. V takem primeru se obrnite na Center za pomoč uporabnikom preko spletne forme >> in bomo vašim starim anketam dodelili kot urednika vaš nov email.

Še večji problem pa je, da na tak email ne morete dobivati 1KA sporočil (potrditev, obvestil). Priporočamo vam, da se na 1KA registrirate z Gmail računom ali pa greste čez cel postopek registracije, kjer vpišete svoj poljuben email naslov.

Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.