Ali 1KA omogoča off-line anketiranje na PC-ju (prenosniku) ali kar USB ključku?

Da, anketo, izdelano v 1KA, je mogoče enostavno namestiti na PC in nato izvesti običajno računalniško podprto anketo, bodisi z anketarjem (angl. computer assisted personal interviewing – CAPI), bodisi s samoanketiranjem respondenta (angl. computer assisted self-interviewing  CASI).

Izvajanje ankete na terenu s prenosnim računalnikom

S t. i. offline inštalacijo na USB ključku lahko izvajamo ankete tudi na prenosnih računalnikih brez internetne povezave. Offline verzijo ankete si lahko prenesete tukaj >>.

Tehnično gledano je najbolj primerno, da se anketa 1KA namesti kar na USB ključek, od kjer se nato tudi poganja; na ključek se seveda shranjujejo tudi izpolnjene ankete. V primeru večjega števila PC-jev, s katerimi se izvaja anketa, je potreben še določen podatkovni management. Za več podrobnosti nam pišite na help@1ka.si ali nas pokličite na 030/702-788.

Vsebino arhiva razširite na USB ključek:

  • 1KA aplikacijo nato zaženete s klikom na 1 Start, s klikom na 2 1KA anketa pa se v vašem internetnem brskalniku odpre 1KA anketa;
  • V urejanje ankete se prijavite s privzetim imenom, priimkom in geslom admin, admin, admin;
  • Po končanem urejanju ankete zaprite internetni brskalnik in ustavite 1KA aplikacijo s klikom na 3 Stop. Nato lahko varno odstranite vaš USB ključek.
Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.