Javna povezava do vpogleda v podatke in analize

1KA omogoča ustvarjanje javne povezave do vpogleda v podatke in analize. Funkcionalnost se uporablja pri prijavnih formah, glasovanjih ali drugih kratkih anketah. 

V zavihkih 'PODATKI' in 'ANALIZE' je desno zgoraj ikona za izvoze. Izberete 'Javna povezava' ter 'Dodaj novo povezavo'. 1KA generira URL naslov do vpogleda v bazo podatkov, ki ga lahko delite s poljubnimi osebami. Tako lahko sproti spremljate nove odgovore respondentov oz. nove prijave. Za generiranje javne povezave do analiz je postopek enak kot pri podatkih.

Dodatne možnosti nastavitve javne povezave:

  • Geslo za dostop: določite lahko geslo, ki ga morajo vpisati prejemniki povezave, če želijo videti podatke oziroma analize. Če polje za geslo pustite prazno, bo do podatkov oziroma analiz lahko dostopal vsak, ki bo prejel povezavo. 
  • Osveži vsakih 15 sekund: označite lahko, da se javna povezava s podatki oziroma analizami samodejno osvežuje vsakih 15 sekund. To pomeni, da se stran vsakih 15 sekund ponovno naloži in tako vedno prikazuje aktualne podatke. Funkcionalnost je še posebej primerna za različne prezentacije, spremljanje glasovanja v živo ipd. Če možnosti ne označite, je za osvežitev podatkov potrebno ročno ponovno naložiti stran. 

Javno povezavo odstranimo s klikom na skrajno levo ikono - Odstrani zunanjo povezavo, do katere dostopamo v oknu 'Javne povezave do podatkov'.

Primera:


Funkcionalnost je na voljo za uporabnike individualnega paketa 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.