Ali iz rezultatov/podatkov lahko izločim odgovore tistih, ki ankete niso izpolnili do konca?

V 1KA prikazu podatkov in analiz se privzeto prikazujejo za analizo ustrezne enote; to so enote, ki imajo status 5 - delno izpolnjena anketa in status 6 - anketa izpolnjena v celoti.

Če želite analize, ki vključujejo samo v celoti izpolnjene ankete, to dosežete s filtriranjem podatkov glede na status:

  • V zavihku 'PODATKI' - 'Pregledovanje' v zgornjem desnem kotu v spustnem seznamu 'Filtri' (ikona v obliki lijaka) izberete opcijo 'Statusi',
  • nato 'Shrani kot nov profil', kjer vpišete ime profila
  • označite, katere statuse želite vključiti; v vašem primeru samo 'Končal anketo (6).

Filtriranje podatkov je na voljo uporabnikom individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabnikom poslovnih paketov za skupine.

Če ima enota status 6, še ne pomeni, da je respondent odgovoril na vsa vprašanja; pomeni le, da je prišel do konca ankete. Več o tem si oglejte v priročniku o stopnji odgovorov.

Ankete, ki niso izpolnjene do konca, lahko tudi ročno izbrišete s klikom na ikono koša, potem ko v zavihku 'PODATKI' - 'Pregledovanje' obkljukate potrdilno polje 'Urejanje'. Brisanja sicer ne priporočamo, saj je bolje uporabiti privzeti prikaz samo tistih enot, ki so v anketi odgovorile vsaj na eno vprašanje (imajo status ustrezne enote).


Nekatere opisane funkcionalnosti so na voljo za uporabnike individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.