fbpx Ali iz rezultatov/podatkov lahko izločim odgovore tistih, ki ankete niso izpolnili do konca? | 1KA
+
Ustvari anketo

Ali iz rezultatov/podatkov lahko izločim odgovore tistih, ki ankete niso izpolnili do konca?

V prikazu podatkov in analiz je že prednastavljeno, da se prikazujejo le za analizo ustrezne enote; to so enote, ki imajo status 5 - delno izpolnjena anketa in status 6 - anketa izpolnjena v celoti.

Če želite analize, ki vključujejo samo v celoti izpolnjene ankete, to dosežete s filtriranjem podatkov glede na status. V zavihku 'PODATKI' - 'Pregledovanje' v zgornjem desnem kotu v spustnem seznamu 'Filtri' (ikona v obliki lijaka) izberete opcijo 'Statusi', nato 'Ustvari nov profil', kjer označite, katere statuse želite vključiti (v vašem primeru samo 'Končal anketo').

Če ima enota status 6, še ne pomeni, da je respondent odgovoril na vsa vprašanja; pomeni le, da je prišel do konca ankete. Več o tem si oglejte v priročniku o stopnji odgovorov.

Ankete, ki niso izpolnjene do konca, lahko tudi ročno izbrišete, potem ko obkljukate potrdilno polje 'Urejanje' v meniju 'Nastavitve prikaza podatkov'. Tega ne priporočamo, saj je bolje uporabiti privzeti prikaz samo tistih enot, ki so v anketi odgovorile vsaj na eno vprašanje (imajo status ustrezne enote).