V zavihku 'OBJAVA' - 'Povezave' lahko anketo aktivirate in je privzeto aktivna 3 mesece. Ko anketo aktivirate, se ta samodejno zaklene za urejanje, da med zbiranjem podatkov ne bi prišlo do neželenih sprememb vprašalnika. Anketo lahko spet odklenete tako, da kliknete na ikono v obliki ključavnice poleg URL naslova ankete na vrhu zaslona.

Poleg tega se v zavihku 'OBJAVA' - 'Povezave' nahaja tudi URL povezave za deljenje ankete. Na voljo je splošna URL povezava, povezave do prevodov v primeru večjezične ankete ter URL povezave v primeru predhodne nastavitve skupin respondentov. Tukaj lahko ustvarimo tudi lepo URL povezavo do ankete. Več >>

V zavihku 'OBJAVA' - 'Vabila' in 'OBJAVA' - 'Drugi načini' pa se nahajajo tudi drugi načini deljenja ankete:

  • Vabila v anketo - uporaba sistema 1KA za pošiljanje vabil.
  • QR koda - deljenje povezave s QR kodo, za izpolnjevanje na mobilnih napravah.
  • HTML koda povezave, kjer je možna tudi uporaba števca ogledov (stanje tega števca potem spremljate v zavihku 'STATUS' v razdelku 'Končni status').
  • Vdelava ("IFRAME") v spletno stran, ki je na voljo z uporabo jezika JavaScript ali brez. Vdelana anketa na spletni strani deluje kot obrazec, ki je sestavni del strani (t.j. do nje ne dostopamo prek ločenega URL naslova).

<< Nazaj na OBJAVA

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.