Ali 1KA podpira mobilne ankete?

Vmesnik 1KA za odgovarjanje na anketo je prilagojen tudi mobilnim napravam. Ko respondent s klikom na URL naslov odpre anketo, se vsebina avtomatsko prilagodi njegovi napravi. Da se odgovori sproti shranjujejo, mora respondent imeti vzpostavljeno internetno povezavo. Pri tem velja opozoriti, da pri naprednejših in novih tipih vprašanj ali naprednejših postavitvah osnovnih tipov vprašanj (npr. image hotspot, lokacija, kombinirana tabela itd.) lahko pride na mobilnih napravah do določenih zamikov ali nepreglednosti. V tem primeru priporočamo uporabo osnovnih tipov vprašanj oz. osnovnih postavitev vprašanj. Več o mobilnih prilagoditvah je na voljo tukaj.

Za uporabnike androidnih telefonov pa je na voljo tudi mobilna aplikacija 1KA, ki omogoča izdelavo enostavnih anket in pregled odgovorov anket, izdelanih preko spletne aplikacije. Aplikacijo si lahko naložite preko trgovine Google Play >>

Medtem ko spletna in mobilna aplikacija ne omogočata offline izpolnjevanja, je na voljo offline verzija 1KA, ki jo lahko naložite na vaš računalnik in tako izvedete običajno računalniško podprto anketo. 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.