Ali 1KA podpira mobilne ankete?

Vmesnik 1KA za odgovarjanje na anketo je prilagojen tudi mobilnim napravam. Ko respondent s klikom na URL naslov odpre anketo, se vsebina avtomatsko prilagodi njegovi napravi. Da se odgovori sproti shranjujejo, mora respondent imeti vzpostavljeno internetno povezavo. Pri tem velja opozoriti, da lahko pri naprednejših in novih tipih vprašanj ali naprednejših postavitvah osnovnih tipov vprašanj (npr. image hotspot, lokacija, kombinirana tabela itd.) pride na mobilnih napravah do določenih zamikov ali nepreglednosti. V tem primeru priporočamo uporabo osnovnih tipov vprašanj oz. osnovnih postavitev vprašanj. Več o mobilnih prilagoditvah je na voljo tukaj.

Spletna aplikacija ne omogoča offline izpolnjevanja, je pa na voljo offline verzija 1KA, ki jo lahko naložite na vaš računalnik in tako izvedete običajno računalniško podprto anketo. 

 

Povezave
  • Mobilna aplikacija 1KA (Mobilna aplikacija 1KA nima več zagotovljene podpore in je ni več mogoče prenesti iz trgovine Google Play. Če imate aplikacijo že naloženo na svoji napravi, jo lahko še naprej uporabljate v takšni obliki kot je.)

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.