Če kliknete na zavihek 'ANALIZE' - 'Statistike' in iz spustnega menija ('Izberite:') kliknete na 'Razbitje', lahko generirate analize glede na eno samo neodvisno spremenljivko.

Iz novo prikazanega spustnega seznama izberete neodvisno spremenljivko (npr. spol) in analiza vseh vprašanj v anketi se izpiše v obliki dvodimenzionalnih tabel. Rezultati posameznega vprašanja so prikazani glede na izbrano spremenljivko (npr. v vsaki tabeli se nahajo prikazni odgovori posameznega vprašanja razdeljeni na tiste, ki so jih izbrali moški in na tiste, ki so jih izbrale ženske).

Prednastavljeno je, da se rezultati izpišejo v obliki frekvenc, če želite prikaz v obliki odstotkov, potem obkljukajte možnost 'Odstotek', izbirate pa lahko tudi prikaz analiz v obliki tabel ali grafov (polje desno od spustnega menija).

Vsako posamezno tabelo lahko uporabniki individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabniki poslovnih paketov za skupine izvozite v formatih PDF, MS word ali MS Excel ter jih tudi analizirate z naprednimi možnostmi in jih tako filtrirate glede na segmente, zoom, skupine, spremenljivke, pogoje, manjkajoče vrednosti, obdobje ter statuse enot.


Nekatere opisane funkcionalnosti so na voljo za uporabnike individualnih paketov 2KA in 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Povezave

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.