fbpx Razbitje | 1KA
+
Ustvari anketo

Razbitje

Če kliknete na zavihek 'ANALIZE' - 'Statistike' in iz spustnega menija ('Izberite:'), kliknete na 'Razbitje', lahko generirate analize glede na eno samo neodvisno spremenljivko. Razbitje je na voljo le uporabnikom zasebnih paketov 2KA in 3KA.

Iz novo prikazanega spustnega seznama izberete neodvisno spremenljivko (npr. spol) in analiza vseh vprašanj v anketi se izpiše v obliki dvodimenzionalnih tabel. Rezultati posameznega vprašanja so prikazani glede na izbrano spremenljivko (npr. v vsaki tabeli se nahajajo prikazni odgovori posameznega vprašanja razdeljeni na tiste, ki so jih izbrali moški in na tiste, ki so jih izbrale ženske).

Prednastavljeno je, da se rezultati izpišejo v obliki frekvenc, če želite prikaz v obliki odstotkov, potem obkljukajte možnost 'Odstotek', izbirate pa lahko tudi prikaz analiz v obliki tabel ali grafov (polje desno od spustnega menija).

Vsako posamezno tabelo se da izvoziti v formatih PDF, MS Word ali MS Excel, omogočeno pa je tudi direktno tiskanje. Možen je tudi prikaz grafa. Vsako posamezno tabelo ali graf lahko enostavno dodate v svoje poročilo po meri (klik na ikono zvezdice - 'Vključi v poročilo' pod posamezno tabelo ali grafom).

Vsako posamezno tabelo lahko tudi analizirate z naprednimi možnostmi in jih tako filtrirate glede na segmente, zoom, skupine, spremenljivke, pogoje, manjkajoče vrednosti, obdobje ter statuse enot.