Ali je v okviru orodja 1KA možno pridobiti respondente iz panelov?

Da, načeloma je z vsemi večjimi ponudniki spletnih panelov v Sloveniji dosežen dogovor za uporabo respondentov iz panelov pri anketi, ustvarjeni z orodjem 1KA.

Za pridobitev panelistov iz slovenskih panelov je potrebna specifična koda, prav tako pa lahko pri izvedbi na strani panelov ali orodja 1KA nastanejo dodatni stroški.

Dogovor s ponudnikom panelov

  • Katere spremenljivke oziroma podatke vam lahko priskrbijo, ter kateri podatki se morajo po končanem anketiranju vrniti v njihov sistem. Načeloma je dovolj le koda oziroma ID respondenta;
  • Kje in kako bo vaš blok vprašanj prikazan respondentu, kateri bloki vprašanj so pred ali za vašimi vprašanji oziroma ali gre za samostojno anketo;
  • O stroških uporabe seznama respondentov iz panela.

Uporaba 1KA pri integraciji s paneli

Po vklopu modula Panel v orodju 1KA, ki je na voljo za uporabnike individualnega paketa 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine, s katerim lahko rekrutirate respondente preko komercialnega panela, se sprožijo privzete nastavitve, s katerimi povežete podatke iz panela s podatki v 1KA. Za večino primerov privzete nastavitve zadostujejo in priporočamo, da jih ne spreminjate. Več o nastavitvah modula Panel si poglejte v priročniku >>.


Nekatere opisane funkcionalnosti so na voljo za uporabnike individualnega paketa 3KA ter uporabnike poslovnih paketov za skupine.


 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.