Mobilna aplikacija že na GooglePlay

Registrirani uporabniki 1KA si lahko od danes naprej na svojo androidno mobilno napravo naložite mobilno aplikacijo 1KA.

Aplikacijo si lahko namestite v trgovini GooglePlay >>.

Ključne funkcionalnosti aplikacije 1KA:

  • Pregled statusov in rezultatov spletnih anket

Uporabnik 1KA lahko za ankete, ki so bile izvedene preko spletne aplikacije, pregleda statuse odgovorov, dostopa lahko do predogleda ankete, povezavo do ankete deli preko družabnih omrežij ter preko izdelanih javnih povezav pregleda tudi rezultate ankete.

  • Kreiranje vprašalnikov

Uporabnik lahko izdela enostaven vprašalnik s tremi tipi vprašanj: Kategorije – en odgovor, Kategorije – več odgovorov ter Vnos besedila. Vprašalnik lahko aktivira in ga deli preko družabnih omrežij, zbrane podatke pa lahko v rezultatih pogleda v obliki interaktivnih grafov. Na voljo so tudi ostale funkcionalnosti pregleda statusov odgovorov.

  • Kreiranje glasovanj

Glasovanje je vprašalnik z le enim vprašanjem, s katerim lahko zbiramo mnenja respondentov za ali proti nekemu predlogu, odločitvi in podobno. S prednastavljenim vprašanjem je mogoče izvesti glasovanje le z enim klikom in ga posredovati glasovalcu. Rezultati so v obliki interaktivnih grafov na voljo v realnem času. Vprašanje je mogoče tudi poljubno preoblikovati in urediti.

Povezava do aplikacije 1KA v trgovini GooglePlay >>.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.