Analize urejanja

Pod zavihkom 'STATUS' je uporabnikom s statusom administratorja, na voljo tudi zavihek 'Status - Napredni statusi> - Analize urejanja'. Namen analize je sledenje in analiziranje dejavnosti, ki so se dogajale v anketi (obdelava podatkov iz sledenja sprememb v arhivu).

Nastavitve prikaza

V prvi vrstici se nahajajo nastavitve kriterijev analiz. Kriterij seanse predstavlja čas trajanja seanse urejanja ankete – maksimalni časovni razmik med prvo in zadnjo spremembo (5 minut, 10 minut, 30 minut ali 1 ura). Možnost 'Status' ponuja izbiro korakov izvedbe ankete (urejanje, uvoz podatkov, poročila …), nastaviti pa je možno tudi časovni okvir pregleda zadnjih sprememb.

Prikaz analize

Razdelek Akcije urejanja prikaže osnovne podatke o urejevalcih, času urejanja glede na Kriterij seanse, število seans in število akcij, ki jih je urejevalec izvedel.

V razdelku Neprekinjeno urejanje pa se nahajajo podatki o času neprekinjenega urejanja.

Spodnji razdelek – Podrobnosti urejanja prikazuje podrobne podatke o času urejanja glede na kriterije seanse, število in vrsto akcij izvedenih v tej seansi. Narejen je tudi izvoz v print obliki (izvoz v pdf pa še ne).

<< Nazaj na STATUS​

 

 

 

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.