fbpx Vdelava (embedanje) ankete na spletno stran | 1KA
+
Ustvari anketo

Vdelava (embedanje) ankete na spletno stran

V levem stolpcu zavihka 'OBJAVA' - 'Povezave' dostopate do kode za vdelavo v spletno stran, kjer anketa postane sestavni del strani in do nje ni treba dostopati na ločenem naslovu. Lahko je generirana z jezikom JavaScript ali brez.

Anketo lahko vdelate na spletno stran na dva načina:

  • Z običajno vdelavo, kjer je anketa sestavni del spletne strani;
  • Tako, da se anketa prikaže v pop-up oknu znotraj istega okna brskalnika. V tem primeru zaradi novih varnostnih standardov ni možno direktno kopirati kode za prikaz v obliki pojavnega okna na vaši spletni strani, ampak ga je treba ročno programirati. To lahko storite sami ali nas kontaktirate za pomoč, ki je plačljiva. Storitev lahko naročite preko obrazca >>

To kodo prekopirate na svojo stran in po potrebi nastavite višino okna (parameter 'height='), v katerem bo anketa prikazana.

Za čim boljši izgled vdelane ankete je priporočljivo, da v zavihku 'UREJANJE' - Oblika' izklopite kazalnik napredka, če vaša anketa vsebuje več kot eno stran. To storite tako, da v zgornjem levem kotu tega zavihka poleg 'Trenutno izbrana tema:' kliknete na ime teme, nato pa 'Prikaži vrstico/indikator napredka:' nastavite na 'Ne'. Prilagoditev teme je na voljo le uporabnikom zasebnih paketov 2KA in 3KA.

Povezave: