Vdelava (embedanje) ankete na spletno stran

V zavihku 'OBJAVA' - 'Pregled' dostopate do kode za vdelavo v spletno stran, kjer anketa postane sestavni del strani in do nje ni treba dostopati na ločenem naslovu. Lahko je generirana z jezikom JavaScript ali brez.

Anketo lahko vdelate na spletno stran na dva načina:

  • Z običajno vdelavo, kjer je anketa sestavni del strani;
  • Tako, da se anketa prikaže v pop-up oknu znotraj istega okna brskalnika. V tem primeru zaradi novih varnostnih standardov ni možno direktno kopirati kode za prikaz v obliki pojavnega okna na vaši spletni strani, ampak ga je treba ročno programirati. To lahko storite sami ali nas kontaktirate za pomoč, ki je plačljiva. Storitev lahko naročite preko obrazca >>

To kodo prekopirate na svojo stran in po potrebi nastavite višino okna (parameter 'height='), v katerem bo anketa prikazana.

Za čim boljši izgled vdelane ankete je priporočljivo, da ne uporabite kazalnika napredka ankete (privzeto je izključen). V primeru, da ste ga nastavili, ga lahko izklopite v zavihku 'UREJANJE' - Oblika'. To storite tako, da na izbrani temi kliknete na 'prilagodi', nato pa 'Prikaži vrstico/indikator napredka:' nastavite na 'Ne'.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.