1KA na www.1ka.si

Osrednje mesto, kjer se orodje 1KA uporablja, je spletno mesto, na katerem se (verjetno) v tem trenutku tudi nahajate – https://www.1ka.si. Uporaba na tem spletnem mestu je – pod običajnimi pogoji uporabe – brezplačna in v osnovi tudi neomejena.

Osnovna prednost uporabe na domeni www.1ka.si je ažurnost (nameščena je zadnja verzija 1KA), profesionalna strežniška podpora ter odsotnost stroškov, slabost pa so lahko nekatere omejitve pri dostopu do določenih funkcionalnosti.

Nekaj tehničnih opozoril, ki večinoma (oziroma so v primeru starih verzij smiselno prilagojene) veljajo tudi za namestitve na drugih strežnikih:

  • Za optimalno uporabo priporočamo brskalnike Chrome, Firefox, Opera, Safari in IE8+. Zaradi zahtevane podpore Javascript 1KA ne deluje v IE6 in zgodnejših IE verzijah. Povezave do nastavitev brskalnikov so na voljo na strani Pogoste tehnične težave >>
  • Za uporabo videa je potreben Flash10+.
  • Podpora uporabnikom – tako v primeru težav kot v primeru potrebe po dodatni tehnični ali metodološki pomoči – je na voljo tukaj >>

<< Nazaj na Načine uporabe 1KA

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.