OBVESTILO ZA UPORABNIKE 1KA Z AAI PRIJAVO: NEOMEJENA UPORABA APLIKACIJE 1KA NA DOMENI 1KA.ARNES.SI

Uporabniki z dostopom AAI lahko storitev 1KA uporabljajo brezplačno in neomejeno na Arnesovi instalaciji 1ka.arnes.si, ki je že aktivna za uporabo.

Če uporabljate na www.1ka.si nek drug račun (npr. Gmail) ali pa 1KA računa še nimate, ste pa uporabnik storitev AAI (oziroma upravičenec), potem vstopite v uporabo 1KA z AAI računom, ki ga aktivirate na 1ka.arnes.si. Kdo vse ima pravico do uporabe AAI računa, preverite na Arnesovi spletni strani.

Obstoječi 1KA uporabniki, ki za prijavo v 1KA že uporabljate AAI račun, se lahko na www.1ka.si prijavljate z AAI računom le še do konca julija 2020 in nespremenjeno (brezplačno) uporabljate vse 1KA funkcionalnosti, razen kreiranja novih anket. Po tem obdobju bo prijava na www.1ka.si preko AAI onemogočena. Zato vas prosimo, da v prehodnem obdobju:

Uporabniki brez AAI računa se lahko pozanimate za pogoje za pridobitev AAI računa (tukaj), sicer uporabljajte www.1ka.si, kjer pa bodo s 1. julijem 2020 nekatere napredne storitve plačljive (podrobnosti).

Za vsa morebitna vprašanja v zvezi s prehodom iz www.1ka.si na 1ka.arnes.si, si lahko pogledate pogosta vprašanja oziroma nas kontaktirate preko obrazca.

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.