fbpx NAPOVEDUJEMO SPREMENJEN NAČIN UPORABE ORODJA 1KA | 1KA
+
Ustvari anketo

NAPOVEDUJEMO SPREMENJEN NAČIN UPORABE ORODJA 1KA

Namestitev orodja za spletno anketiranje 1KA na domeni www.1ka.si bo s 1. julijem 2020 spremenila pogoje delovanja. Zaradi naraščajočega obsega uporabnikov (podrobnosti) bo uporaba nekaterih storitev spremenjena:

 • Nespremenjena, brezplačna in neomejena uporaba 1KA bo še naprej veljala za vse javne uporabnike z ArnesAAI dostopom (šolstvo, znanost ipd.), vendar na namestitvi 1ka.arnes.si, ki je že aktivirana. Podrobnosti so tukaj.
 • Vsi ostali uporabniki, ki nimajo AAI računa, lahko še vedno brezplačno in neomejeno uporabljajo osnovne funkcionalnosti na domeni www.1ka.si, le napredne funkcionalnosti za nove ankete bodo od 1.7. 2020 plačljive. Brezplačno in neomejeno bodo uporabniki lahko uporabljali tudi vse ankete, kreirane pred 1.7.2020. Podrobnosti bodo objavljene v prihodnjih dneh. Naročniške pakete, ki bodo na voljo, pa si lahko že ogledate v ceniku paketov za zasebno rabo (razprt seznam | zaprt seznam), ki bo začel veljati s 1.7.2020 (podrobnosti). 
 • Za poslovne uporabnike ni sprememb – še naprej imajo možnost virtualne domene, inštalacije na 1KA strežniku in seveda namestitev na lastnem strežniku (podrobnosti).
 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).