fbpx OBVESTILO ZA UPORABNIKE 1KA Z AAI PRIJAVO: NEOMEJENA UPORABA APLIKACIJE 1KA NA DOMENI 1KA.ARNES.SI | 1KA
+
Ustvari anketo

OBVESTILO ZA UPORABNIKE 1KA Z AAI PRIJAVO: NEOMEJENA UPORABA APLIKACIJE 1KA NA DOMENI 1KA.ARNES.SI

Uporabniki z dostopom AAI lahko storitev 1KA uporabljajo brezplačno in neomejeno na Arnesovi instalaciji 1ka.arnes.si, ki je že aktivna za uporabo.

Če uporabljate na www.1ka.si nek drug račun (npr. Gmail) ali pa 1KA računa še nimate, ste pa uporabnik storitev AAI (oziroma upravičenec), potem vstopite v uporabo 1KA z AAI računom, ki ga aktivirate na 1ka.arnes.si. Kdo vse ima pravico do uporabe AAI računa, preverite na Arnesovi spletni strani.

Obstoječi 1KA uporabniki, ki za prijavo v 1KA že uporabljate AAI račun, se lahko na www.1ka.si prijavljate z AAI računom le še do konca julija 2020 in nespremenjeno (brezplačno) uporabljate vse 1KA funkcionalnosti, razen kreiranja novih anket. Po tem obdobju bo prijava na www.1ka.si preko AAI onemogočena. Zato vas prosimo, da v prehodnem obdobju:

Uporabniki brez AAI računa se lahko pozanimate za pogoje za pridobitev AAI računa (tukaj), sicer uporabljajte www.1ka.si, kjer pa bodo s 1. julijem 2020 nekatere napredne storitve plačljive (podrobnosti).

Za vsa morebitna vprašanja v zvezi s prehodom iz www.1ka.si na 1ka.arnes.si, si lahko pogledate pogosta vprašanja oziroma nas kontaktirate preko obrazca.

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).