fbpx Testni vnosi | 1KA
+
Ustvari anketo

Testni vnosi

Za testiranje vprašalnika lahko uporabite funkcijo Testni vnosi, ki omogoča testno izpolnjevanje vprašalnika. Odgovori se shranjujejo, tako da se z njimi lahko preveri funkcionalnost analiz, vpogleda v podatke ipd. Hkrati pa so odgovori označeni kot testni podatki in se jih lahko vedno z enim klikom izbriše. Pri tem velja opozoriti, da z brisanjem testnih vnosov pobrišemo tudi komentarje. Testni respondenti si lahko namreč vklopijo tudi komentarje in podajajo pripombe na posamezna vprašanja. Komentarji so na voljo le uporabnikom zasebnega paketa 3KA. Prav tako lahko vklopijo prikaz pogojev pred vprašanjem, imena spremenljivk ter izklopijo preverjanje opozoril in pogojev.

Povezava oz. URL ankete za testne vnose se izpiše v zavihku 'OBJAVA' - 'Pregled', lahko pa se tudi z miškinim kazalcem postavite nad ikono v obliki ekrana modre barve levo od URL-ja vaše ankete, ki se nahaja pri vrhu strani, ter nato kliknete na Testni vnos.

V primeru, ko ima anketa testne vnose, se informacija zapiše tudi v arhivu testnih podatkov v zavihku 'Arhivi testnih vnosov', kjer je zapisano skupno število testnih vnosov in število avtomatsko dodanih testnih vnosov.