Dodajanje novega jezika za standardne besede

1KA trenutno podpira praktično 43 svetovnih jezikov. To pomeni, da bodo standardne besede (kot je npr. 'Naslednja stran') samodejno prevedene v izbrani jezik. Pri tem je avtomatično vklopljena tudi odgovarjajoča pisava (npr. cirilica, grščina, kitajščina, arabščina itd.).

Jezike uporabljate tako, da v zavihku 'UREJANJE' - 'Nastavitve' - 'Osnovne nastavitve' kliknete na povezavo 'Večjezične ankete'. Tukaj lahko osnovni vprašalnik prevedete v različne jezike. Prevodi in podrobne nastavitve so na voljo le uporabnikom zasebnih paketov 2KA in 3KA. Ko jezike kakorkoli aktivirate, se pri odgovarjajoči anketi pojavi zgoraj desno bližnjica – ikona  . V zavihku 'Moje ankete' - 'Nastavitve' - 'Nastavitve uporabnika' pa lahko pri opciji 'Nastavitve vmesnika' označite, da se bo ikona pri vsaki anketi že na začetku privzeto prikazala.

V kolikor bi želeli dodati jezik, ki ni na seznamu jezikov, prenesite datoteko, ki se nahaja tukaj. Vse omenjene standardne besede prevedete v nov jezik in nam datoteko pošljete preko obrazca. Storitev je plačljiva (1 programerska ura po objavljenem ceniku).

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.