fbpx USPEŠNO IZVEDENA NADGRADNJA 1KA (VERZIJA 20.12.03) | 1KA
+
Ustvari anketo

USPEŠNO IZVEDENA NADGRADNJA 1KA (VERZIJA 20.12.03)

V nedeljo 6. decembra 2020 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve na www.1ka.si:

  • Posodobljeni ceniki zasebnih in poslovnih paketov.
  • Posodobljen vmesnik za plačila s kartico (poteka preko platforme Stripe), dvostopenjska avtentikacija plačil s kartico.
  • Nadgrajen vmesnik za pošiljanje e-mail vabil.
  • Spremenjena AAI prijava.

Spremenjena AAI prijava

Sedaj na www.1ka.si ni več možna klasična ARNES AAI-prijava (prijava z digitalno identiteto), temveč je AAI-prijava možna samo še na 1ka.arnes.si. Študenti, raziskovalci, učitelji in drugi z AAI dostopom se lahko za brezplačno uporabo vseh funkcionalnosti orodja 1KA prijavite na 1ka.arnes.si s svojim obstoječim AAI računom oz. digitalno identiteto.

Na 1ka.arnes.si se prijavite z vašim »uporabniškim imenom ArnesAAI«, ki ga že uporabljate oziroma imate v organizaciji, kjer ste zaposleni ali se izobražujete. Običajno ima obliko uporabnik@domenaorganizacije.si.

Študenti Univerze v Ljubljani ste ob začetku študija prejeli avtomatsko dodeljen AAI račun (digitalna identiteta na UL). Za prijavo uporabite uporabniško ime (npr. up1234@student.uni-lj.si) in geslo vaše digitalne identitete na UL.

Za AAI uporabnike, ki želite dostopati do obstoječih anket na www.1ka.si velja, da se prijavite kot navaden uporabnik z istim elektronskim naslovom, ki ga uporabljate za AAI. Priporočamo, da si ankete izvozite in prenesete na 1ka.arnes.si, kjer lahko neomejeno uporabljate vse 1KA funkcionalnosti. Več >>

 

Vse novosti zadnje nadgradnje si lahko ogledate tukaj >>


Po vsaki nadgradnji priporočamo osvežitev z ukazom CTRL + F5 ali izbris datotek in slik iz predpomnilnika z ukazom CTRL + SHIFT + DELETE. Več >>

V primeru morebitnih težav nam lahko to sporočite preko OBRAZCA >>.