fbpx USPEŠNO IZVEDENA NADGRADNJA 1KA (VERZIJA 20.12.03) | 1KA
+
Ustvari anketo

USPEŠNO IZVEDENA NADGRADNJA 1KA (VERZIJA 20.12.03)

V nedeljo 6. decembra 2020 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve na www.1ka.si:

 • Posodobljeni ceniki zasebnih in poslovnih paketov.
 • Posodobljen vmesnik za plačila s kartico (poteka preko platforme Stripe), dvostopenjska avtentikacija plačil s kartico.
 • Nadgrajen vmesnik za pošiljanje e-mail vabil.
 • Spremenjena AAI prijava.

Spremenjena AAI prijava

Sedaj na www.1ka.si ni več možna klasična ARNES AAI-prijava (prijava z digitalno identiteto), temveč je AAI-prijava možna samo še na 1ka.arnes.si. Študenti, raziskovalci, učitelji in drugi z AAI dostopom se lahko za brezplačno uporabo vseh funkcionalnosti orodja 1KA prijavite na 1ka.arnes.si s svojim obstoječim AAI računom oz. digitalno identiteto.

Na 1ka.arnes.si se prijavite z vašim »uporabniškim imenom ArnesAAI«, ki ga že uporabljate oziroma imate v organizaciji, kjer ste zaposleni ali se izobražujete. Običajno ima obliko uporabnik@domenaorganizacije.si.

Študenti Univerze v Ljubljani ste ob začetku študija prejeli avtomatsko dodeljen AAI račun (digitalna identiteta na UL). Za prijavo uporabite uporabniško ime (npr. up1234@student.uni-lj.si) in geslo vaše digitalne identitete na UL.

Za AAI uporabnike, ki želite dostopati do obstoječih anket na www.1ka.si velja, da se prijavite kot navaden uporabnik z istim elektronskim naslovom, ki ga uporabljate za AAI. Priporočamo, da si ankete izvozite in prenesete na 1ka.arnes.si, kjer lahko neomejeno uporabljate vse 1KA funkcionalnosti. Več >>

 

Vse novosti zadnje nadgradnje si lahko ogledate tukaj >>


Po vsaki nadgradnji priporočamo osvežitev z ukazom CTRL + F5 ali izbris datotek in slik iz predpomnilnika z ukazom CTRL + SHIFT + DELETE. Več >>

V primeru morebitnih težav nam lahko to sporočite preko OBRAZCA >>.

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).