fbpx Obvestilo študentom, raziskovalcem, učiteljem in drugim z AAI dostopom | 1KA
+
Ustvari anketo

Obvestilo študentom, raziskovalcem, učiteljem in drugim z AAI dostopom

Vse študente (digitalna identiteta), raziskovalce, učitelje in druge z AAI dostopom obveščamo, da si lahko do nadaljnjega brezplačno izvozijo že obstoječe ankete iz www.1ka.si in prenesejo na 1ka.arnes.si, kjer lahko še naprej brezplačno uporabljate vse napredne funkcionalnosti.

Uporabniki z AAI dostopom se za dostop do svojih anket na www.1ka.si prijavite preko običajne prijave.

Vpišite vaš elektronski naslov, ki ga uporabljate za prijavo v AAI storitve. Študenti Univerze v Ljubljani za prijavo uporabite uporabniško ime (npr. up1234@student.uni-lj.si) in geslo vaše digitalne identitete na UL.

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).