Novosti zadnje nadgradnje (verzija 17.05.02)

Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 17.05.02), v okviru katere je bilo implementiranih kar nekaj novih funkcionalnosti ter izboljšav že obstoječih.

Izpostaviti velja predvsem dva nova napredna modula 'Samoevalvacija v šolah', ki služi kot podpora procesu evalvacije dela učiteljev s strani učencev, in to tako v srednjih kot osnovnih šolah; 

'Klepet', ki omogoča kombinacijo kvantitativne in kvalitativne izvedbe raziskave.

Dodane so bile tudi nekatere nove funkcionalnosti pri nastavitvah piškotkov, kjer se lahko prepreči, da respondent nadaljuje z izpolnjevanjem ankete, če ne sprejme piškotkov. Pri urejanju in prilagajanju oblike ankete je sedaj dodana možnost za prilagoditev ankete za ljudi s posebnimi potrebami (accessibility). 

Nove funkcionalnosti si lahko ogledate tukaj >>

Nadgrajena aplikacija je bila tudi stestirana in uporaba ne bi smela biti motena, v primeru morebitnih težav pa nam lahko to sporočite preko OBRAZCA >>

Po vsaki nadgradnji sicer priporočamo osvežitev z ukazom CTRL + F5 ali izbris datotek in slik iz predpomnilnika z ukazom CTRL + SHIFT + DELETE. Več >>

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.

 • 26
  Okt

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 27. septembra 2018, smo predvsem nadgradili zunanjo lupino spletnega mesta (tipske strani v responsive designu), kjer smo izboljšali izgled spletnega mesta na mobilnih napravah.

 • 26
  Sep

  Vabljeni k prijavi na MOOC (massive open online course), množični odprti spletni tečaj na temo spletnega anketiranja, ki bo izveden v sredini oktobra 2018. Tečaj, ki ga bo vodila dr.

 • 25
  Sep

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 8. septembra 2018, je bila izvedena večja prenova spletnega mesta 1KA. V celoti je bila prenovljena zunanja lupina spletnega mesta, tako postavitev tipskih strani (responsive design), kot tudi celotna barvna podoba in logotip 1KA.