Novosti zadnje nadgradnje (verzija 17.05.02)

Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 17.05.02), v okviru katere je bilo implementiranih kar nekaj novih funkcionalnosti ter izboljšav že obstoječih.

Izpostaviti velja predvsem dva nova napredna modula 'Samoevalvacija v šolah', ki služi kot podpora procesu evalvacije dela učiteljev s strani učencev, in to tako v srednjih kot osnovnih šolah; 

'Klepet', ki omogoča kombinacijo kvantitativne in kvalitativne izvedbe raziskave.

Dodane so bile tudi nekatere nove funkcionalnosti pri nastavitvah piškotkov, kjer se lahko prepreči, da respondent nadaljuje z izpolnjevanjem ankete, če ne sprejme piškotkov. Pri urejanju in prilagajanju oblike ankete je sedaj dodana možnost za prilagoditev ankete za ljudi s posebnimi potrebami (accessibility). 

Nove funkcionalnosti si lahko ogledate tukaj >>

Nadgrajena aplikacija je bila tudi stestirana in uporaba ne bi smela biti motena, v primeru morebitnih težav pa nam lahko to sporočite preko OBRAZCA >>

Po vsaki nadgradnji sicer priporočamo osvežitev z ukazom CTRL + F5 ali izbris datotek in slik iz predpomnilnika z ukazom CTRL + SHIFT + DELETE. Več >>

 • 27
  Mar

  Obveščamo vas, da bodo v sredo, 27.3.2019 od 22.00 do predvidoma 23.00 ure potekala redna vzdrževalna dela našega informacijskega sistema (IS), zato bo v tem času 1KA začasno nedosegljiva.

  Hvala za razumevanje!

 • 16
  Mar

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 16. marca 2019, smo izboljšali veliko obstoječih funkcionalnosti in implementirali tudi nove funkcionalnosti, razvite od januarja do marca 2019. Med slednjimi velja poudariti naslednje:

 • 25
  Feb

  V letu 2018 je število novih uporabnikov 1KA na osnovni inštalaciji, to je na oblaku (www.1ka.si), naraslo za 12 tisoč (skupno 54.335), število novih anket pa je naraslo za 38 tisoč (skupno 163.515).

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.