NAPOVEDUJEMO SPREMENJEN NAČIN UPORABE ORODJA 1KA

Namestitev orodja za spletno anketiranje 1KA na domeni www.1ka.si bo s 1. julijem 2020 spremenila pogoje delovanja. Zaradi naraščajočega obsega uporabnikov (podrobnosti) bo uporaba nekaterih storitev spremenjena:

  • Nespremenjena, brezplačna in neomejena uporaba 1KA bo še naprej veljala za vse javne uporabnike z ArnesAAI dostopom (šolstvo, znanost ipd.), vendar na namestitvi 1ka.arnes.si, ki je že aktivirana. Podrobnosti so tukaj.
  • Vsi ostali uporabniki, ki nimajo AAI računa, lahko še vedno brezplačno in neomejeno uporabljajo osnovne funkcionalnosti na domeni www.1ka.si, le napredne funkcionalnosti za nove ankete bodo od 1.7. 2020 plačljive. Brezplačno in neomejeno bodo uporabniki lahko uporabljali tudi vse ankete, kreirane pred 1.7.2020. Podrobnosti bodo objavljene v prihodnjih dneh. Naročniške pakete, ki bodo na voljo, pa si lahko že ogledate v ceniku paketov za zasebno rabo (razprt seznam | zaprt seznam), ki bo začel veljati s 1.7.2020 (podrobnosti). 
  • Za poslovne uporabnike ni sprememb – še naprej imajo možnost virtualne domene, inštalacije na 1KA strežniku in seveda namestitev na lastnem strežniku (podrobnosti).

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.