fbpx Plačevanje naročniških paketov 1KA | 1KA
+
Ustvari anketo

Plačevanje naročniških paketov 1KA

Naročnikom zasebnih paketov 1KA je zaenkrat pri nakupu paketa na voljo le plačilo po predračunu. Po oddanem naročilu uporabnik prejme predračun za plačilo na svoj elektronski naslov (lahko ga prenese tudi neposredno po nakupu ali kadarkoli v zavihku 'Moje ankete' - 'Naročila').

Ko je predračun poravnan (če izvedete plačilo v delovnem času, je to običajno v roku nekaj ur), vam na elektronskem naslovu vklopimo izbrani paket. Aktivacija paketov trenutno poteka v delovnem času, od 8.30 do 17.00.

V prihodnjih tednih bomo uvedli avtomatiziran vklop paketov, saj bomo med načine plačila dodali še:

 • Plačilo s Paypal,
 • Plačilo s plačilno kartico. 

O vseh novostih vas bomo sproti obveščali.


Pogosta vprašanja o zasebni, poslovni in AAI uporabi orodja 1KA

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).