fbpx Omogočeno plačevanje s kartico | 1KA
+
Ustvari anketo

Omogočeno plačevanje s kartico

Naročnikom zasebnih paketov 1KA je sedaj poleg plačila po predračunu na voljo tudi plačevanje s kartico. Po oddanem naročilu, je plačilo takoj izvedeno in paket avtomatsko aktiviran. Uporabnik po nakupu prejme potrdilo računa na svoj elektronski naslov (lahko ga prenese tudi kadarkoli v zavihku 'Moje ankete' - 'Naročila').

V prihodnjih tednih bomo uvedli avtomatiziran vklop paketov, saj bomo med načine plačila dodali še:

 • Plačilo s Paypal.

O vseh novostih vas bomo sproti obveščali.


Pogosta vprašanja o zasebni, poslovni in AAI uporabi orodja 1KA

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).