Uspešno izvedena nadgradnja 1KA (Verzija 19.03.15)

Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 16. marca 2019, smo izboljšali veliko obstoječih funkcionalnosti in implementirali tudi nove funkcionalnosti, razvite od januarja do marca 2019. Med slednjimi velja poudariti naslednje:

 • Randomizacija vprašanj, odgovorov in blokov: poleg obstoječih možnosti naključnega razvrščanja odgovorov in vprašanj v anketi, je sedaj v primeru večjega števila blokov možno naključno razvrstiti tudi bloke. Za vse tri tipe razvrščanja je urejeno tudi beleženje v parapodatkih, kar pomeni, da urednik ankete lahko vidi, v kakšnem vrstnem redu so bili respondentu prikazani bloki, vprašanja ali odgovori.
 • Možnost omejitve izbora števila checkbox-ov: pri vprašanju tipa »kategorija – več odgovorov« lahko sedaj nastavite najmanjše in največje število možnih odgovorov.
 • Nadgradnja odgovora »Drugo«, ki omogoča respondentu, da vnese svoj odgovor: v primeru obveznega vprašanja, mora respondent pri izbiri odgovora Drugo obvezno vpisati tudi odgovor.
 • Dodan nov jezik za respondente – hebrejščina, za katerega je urejena tudi postavitev od desne proti levi.
 • Možnost onemogočanja vprašanja za respondenta: poleg zaklepanja urejanja vprašanja za urednika ankete, lahko sedaj vprašanje onemogočimo tudi za respondenta. Respondent lahko vprašanje in odgovor vidi (npr. če je predizpolnjeno), ne more pa ga spremeniti.

Nove funkcionalnosti in njihove podrobnejše opise si lahko ogledate tukaj >>


 

Po vsaki nadgradnji priporočamo osvežitev z ukazom CTRL + F5 ali izbris datotek in slik iz predpomnilnika z ukazom CTRL + SHIFT + DELETEVeč >>

V primeru morebitnih težav nam lahko to sporočite preko OBRAZCA >>.

 • 27
  Mar

  Obveščamo vas, da bodo v sredo, 27.3.2019 od 22.00 do predvidoma 23.00 ure potekala redna vzdrževalna dela našega informacijskega sistema (IS), zato bo v tem času 1KA začasno nedosegljiva.

  Hvala za razumevanje!

 • 16
  Mar

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 16. marca 2019, smo izboljšali veliko obstoječih funkcionalnosti in implementirali tudi nove funkcionalnosti, razvite od januarja do marca 2019. Med slednjimi velja poudariti naslednje:

 • 25
  Feb

  V letu 2018 je število novih uporabnikov 1KA na osnovni inštalaciji, to je na oblaku (www.1ka.si), naraslo za 12 tisoč (skupno 54.335), število novih anket pa je naraslo za 38 tisoč (skupno 163.515).

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 03
  Jan

  Zanima nas poslovno sodelovanje s podjetji in organizacijami, ki bi lahko v skladu z vizijo organizacijskega razvoja 1KA razvila in tržila podporo uporabnikom (svetovanje, pomoč, inšt

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).