Uspešno izvedena nagradnja 1KA

Izvedena je bila večja strežniška nadgradnja 1KA.

Storitev 1KA bo sedaj bistveno bolj zmoglijva, stabilna in hitra.

V primeru, da kakšna funkcionalnost 1KA ne deluje pravilno, sporočite to Centru za pomoč >>


Ekipa 1KA

---------------------------------
Spoštovani uporabniki 1KA,
 
Obveščamo vas, da bomo v nedeljo, 19. marca 2017, od 9h do 11h, nadgradili strežniško infrastrukturo, zato bo v času prenosa celotna storitev 1KA nedosegljiva.

Z nadgradnjo bo delovanje aplikacije 1KA bistveno bolj zanesljivo, hitrejše in varnejše.

Število uporabnikov in njihove aktivnosti namreč naraščajo izredno hitro: v letu 2016 je bilo zgolj na osnovni inštalaciji www.1ka.si izvedenih več kot 1.5 milijona spletnih vprašalnikov, število registriranih uporabnikov pa se je približalo 50,000. V zadnjem času so se zato pojavljale tudi določene motnje, za kar se uporabnikom iskreno opravičujemo. Z nadgradnjo bo dosežen velik tehnološki preskok in povsem nov nivo strežniške podpore.

Če boste po končani nadgradnji naleteli na kakršnokoli težavo, nam to sporočite preko spletnega obrazca. 
 
Hvala za razumevanje,

Ekipa 1KA

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.

 • 26
  Okt

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 27. septembra 2018, smo predvsem nadgradili zunanjo lupino spletnega mesta (tipske strani v responsive designu), kjer smo izboljšali izgled spletnega mesta na mobilnih napravah.

 • 26
  Sep

  Vabljeni k prijavi na MOOC (massive open online course), množični odprti spletni tečaj na temo spletnega anketiranja, ki bo izveden v sredini oktobra 2018. Tečaj, ki ga bo vodila dr.

 • 25
  Sep

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 8. septembra 2018, je bila izvedena večja prenova spletnega mesta 1KA. V celoti je bila prenovljena zunanja lupina spletnega mesta, tako postavitev tipskih strani (responsive design), kot tudi celotna barvna podoba in logotip 1KA.