VABLJENI NA DAN SPLETNEGA ANKETIRANJA 2020 (30.9., ZOOM)

Vabimo vas na "Dan spletnega anketiranja 2020", ki bo potekal v sredo, 30. 9. 2020, 9.00 -12.30, preko platforme ZOOM. 

Dogodek organizira UL Fakulteta za družbene vede, Center za družboslovno informatiko (CDI) in je namenjen širši strokovni javnosti uporabnikov spletnih anket ter uporabnikom orodja za spletno anketiranje 1KA. Tokrat bo dogodek potekal v malce drugačni obliki, saj bomo naše delavnice in predavanja prenesli na splet. Dogodek bo v celoti potekal preko platforme ZOOM.

V prvem delu bo vodja projekta 1KA, prof. Vasja Vehovar, predstavil glavne trende na področju spletnega anketiranja in novosti 1KA. 

V drugem delu bodo izvedeni trije vzporedni seminarji za začetne in napredne uporabnike orodja 1KA, posebej pa bodo predstavljene napredne prilagoditve za podjetja in organizacije. Dogodek bomo zaključili z metodološkim seminarjem, na katerem bomo predstavili osnovne metodološke zakonitosti pri sestavljanju vprašalnikov in vam predstavili splošna načela s področja anketne metodologije.

Dogodek je brezplačen, vendar je obvezna prijava na URL naslovu www.1ka.si/DSA, kjer je tudi podroben program in vse ostale informacije.

Vljudno vabljeni!

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.