fbpx Vabljeni na Dan spletnega anketiranja 2020 (30.9., ZOOM) | 1KA
+
Ustvari anketo

Vabljeni na Dan spletnega anketiranja 2020 (30.9., ZOOM)

Vabimo vas na "Dan spletnega anketiranja 2020", ki bo potekal v sredo, 30. 9. 2020, 9.00 -12.30, preko platforme ZOOM. 

Dogodek organizira UL Fakulteta za družbene vede, Center za družboslovno informatiko (CDI) in je namenjen širši strokovni javnosti uporabnikov spletnih anket ter uporabnikom orodja za spletno anketiranje 1KA. Tokrat bo dogodek potekal v malce drugačni obliki, saj bomo naše delavnice in predavanja prenesli na splet. Dogodek bo v celoti potekal preko platforme ZOOM.

V prvem delu bo vodja projekta 1KA, prof. Vasja Vehovar, predstavil glavne trende na področju spletnega anketiranja in novosti 1KA. 

V drugem delu bodo izvedeni trije vzporedni seminarji za začetne in napredne uporabnike orodja 1KA, posebej pa bodo predstavljene napredne prilagoditve za podjetja in organizacije. Dogodek bomo zaključili z metodološkim seminarjem, na katerem bomo predstavili osnovne metodološke zakonitosti pri sestavljanju vprašalnikov in vam predstavili splošna načela s področja anketne metodologije.

Dogodek je brezplačen, vendar je obvezna prijava na URL naslovu www.1ka.si/DSA, kjer je tudi podroben program in vse ostale informacije.

Vljudno vabljeni!

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).