fbpx Poziv k ponudbi za prevzem 1KA | 1KA
+
Ustvari anketo

Poziv k ponudbi za prevzem 1KA

Zaradi naraščajočih stroškov je 1KA juliju 2020 začela zaračunavati nekatere storitve gostovanja in uporabniške podpore. S tem se je v prvi vrsti preveril potencial prihodkov 1KA; izkazalo se je, da določen potencial nedvomno obstaja.

Za javne uporabnike z AAI registracijo bo za gostovanje na domeni 1KA.arnes.si poskrbel  Arnes, za ostale uporabnike pa ampak je treba vzpostaviti vzdržen sistem delovanja, ki ga financirajo sami uporabniki.

Ker gre pri tem za tipično komercialno storitev, akademsko okolje ne nudi ustrezne fleksibilnosti. Zato iščemo partnerske organizacije, ki bi na svoji namestitvi  odprtokodne aplikacije 1KA nudile gostovanje in podporo uporabnikom.

Interes za več informacij pošljite na info@1ka.si.

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).