fbpx Napovedujemo: Dan spletnega anketiranja 2020! | 1KA
+
Ustvari anketo

Napovedujemo: Dan spletnega anketiranja 2020!

Univerza v Ljubljani Fakulteta za družbene vede bo 30. septembra 2020 že devetič organizirala Dan spletnega anketiranja (DSA)

Dogodek organizira Center za družboslovno informatiko (CDI) in je namenjen širši strokovni javnosti uporabnikov spletnih anket ter uporabnikom orodja za spletno anketiranje 1KA.

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi letos, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše delavnice in predavanja prenesli na splet. Dogodek bo v celoti potekal preko platforme ZOOM.

Dogodek bo razdeljen na dva dela, preliminaren program bo potekal sledeče:

 • plenarno predavanje o aktualnih temah na področju spletnega anketiranja;
 • seminarji (sistematičen pregled glavnih funkcionalnosti 1KA, pregled naprednih funkcionalnosti 1KA, predstavitev lastne inštalacije in možnosti prilagoditev po meri).

Na naslednji povezavi si lahko pogledate tudi programe preteklih DSA >>.

Podrobnejše informacije in prijavni obrazec bomo objavili v prihodnjih tednih.

 • 20
  Jun

  V soboto, 18. junija 2022, je bila prenovljena aplikacija 1KA ARNES, ki sedaj omogoča prijaznejšo in enostavnejšo uporabo. 

  Izpostaviti velja naslednje spremembe:

 • 14
  Dec

  Na Fakulteti za družbene vede, Centru za družboslovno informatiko (CDI) je 1. decembra 2021, od 8.30h do 12h, potekal tradicionalni letni Posvet o kombiniranih anketah.

 • 23
  Nov

  V soboto, 20. novembra 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 04
  Jun

  V soboto, 5. junija 2021, je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 08
  Mar

  V soboto 6. marca 2021 je potekala nadgradnja orodja 1KA, v okviru katere je bilo izvedenih nekaj pomembnih izboljšav obstoječih funkcionalnosti. Posodobljene so bile tudi virtualne domene in domena 1ka.arnes.si.

  Izpostaviti velja predvsem naslednje posodobitve:

 • 10
  Feb

  Obveščamo vas, da bodo v četrtek 11.2.2021 potekala redna vzdrževalna dela na strežniški opremi. Dela bodo potekala predvidoma med 5:00 in 6:30 uro, v tem času bo lahko moteno delovanje in lahko pride tudi do krajših izpadov delovanja (največ 15 minut izpada).