Dan spletnega anketiranja 2019

Na Univerzi v Ljubljani Fakulteti za družbene vede bo potekalo že osmo strokovno srečanje Dan spletnega anketiranja, ki bo v sredo, 25. 9. 2019, 9.00-12.30.

Dogodek organizira Center za družboslovno informatiko. Osnovni cilj strokovnega srečanja je posredovati znanje in izkušnje vsem, ki se srečujejo s spletnim zajemom podatkov (npr. pri poučevanju, raziskovanju, evalvacijah, prijavah in administrativnih procesih). Posebej je namenjen tudi uporabnikom orodja 1KA.

Program se bo pričel s kratkim pregledom trendov na področju spletnih anket in razvoja orodja 1KA (prof. Vasja Vehovar). V nadaljevanju bomo gostili največjega poznavalca spletnih anket, dr. Mick Couper-ja (Univerza v Michiganu, ZDA), ki bo predstavil izzive mobilnih anket in odgovarjal na vprašanja.

Program se bo nadaljeval s tremi vzporednimi tematskimi seminarji, namenjenimi različnim nivojem uporabnikov 1KA, začetnikom in naprednim uporabnikom. Podjetjem in organizacijam pa je namenjen seminar Inštalacija, integracija, API in prilagoditve po meri.

Dogodek je brezplačen, vendar je obvezna prijava na URL naslovu www.1ka.si/DSA, kjer je tudi podroben program in vse ostale informacije.

Vljudno vabljeni!

Orodje 1KA je brezplačno za osnovne uporabnike.