Napovedujemo: Dan spletnega anketiranja, 18. 9. 2018

Dne 18. 9. 2018 bo na Fakulteti za družbene vede že sedmič potekal dogodek Dan spletnega anketiranja (DSA18), ki ga organizira Center za družboslovno informatiko (CDI), Fakulteta za družbene vede UL. Dogodek je namenjen vsem novim in obstoječim uporabnikom orodja 1KA ter vsem, ki jih zanimajo najsodobnejši trendi na področju metodologije spletnih anket.

Dogodek bo vsebinsko razdeljen v dva sklopa. V prvem delu bomo pozornost namenili aktualni tematiki varovanja osebnih podatkov iz vidika nove evropske Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) v povezavi s spletnimi anketami. V drugem sklopu bodo vzporedno potekale delavnice in seminarji, namenjene različnim stopnjam uporabnikov orodja za spletno anketiranje 1KA – novim uporabnikom ter že obstoječim in naprednim uporabnikom.

Podrobnejši program in možnosti prijave na dogodek bomo v prihodnjih tednih objavili na spletni strani www.1ka.si.

Na naslednji povezavi si lahko pogledate tudi programe preteklih DSA >>.

Vljudno vabljeni!

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.

 • 26
  Okt

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 27. septembra 2018, smo predvsem nadgradili zunanjo lupino spletnega mesta (tipske strani v responsive designu), kjer smo izboljšali izgled spletnega mesta na mobilnih napravah.

 • 26
  Sep

  Vabljeni k prijavi na MOOC (massive open online course), množični odprti spletni tečaj na temo spletnega anketiranja, ki bo izveden v sredini oktobra 2018. Tečaj, ki ga bo vodila dr.

 • 25
  Sep

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 8. septembra 2018, je bila izvedena večja prenova spletnega mesta 1KA. V celoti je bila prenovljena zunanja lupina spletnega mesta, tako postavitev tipskih strani (responsive design), kot tudi celotna barvna podoba in logotip 1KA.