0%
100%

URBAN ROOF rojstni dan - sestava ponudbe

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email
  • Lokacija
  • Telefon
  • Spletni identifikator

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:


Pozdravljeni!

Hvala za vaše zanimanje. V želji, da bi Urban Roof praznovanje potekalo brezhibno, vas prosimo,  da si vzamete minutko in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem kratkega vprašalnika o praznovanju.
URBAN ROOF PRAZNOVANJE traja 2,5ure vključno s časom za pogostitev - vključuje športno animacijo in spoznavanje urbanih športov skozi igro in na zabaven način (plezanje, bmx, skate, skiro) pod strokovnim vodstvom. Vključuje tudi prostor za pogostitev in darilo za slavljenca s. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>