OPIS RAZISKAVE

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:

  • Ime
  • Email
  • Telefon

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

 

Za objavo raziskave v Katalogu ADP je potrebno izpolniti pričujoči obrazec. Temeljit opis je potreben za razumevanje podatkovne datoteke in spremljajočih gradiv ter je predpogoj za ponovno rabo podatkov.

Obrazec za opis raziskave temelji na mednarodnem Standardnem opisu raziskave DDI. Izpolnjevanje obrazca vam bo vzelo približno 20 minut.

Na podlagi izpolnjenega obrazca in ostalih gradiv, ki jih boste posredovali, bomo v Arhivu družboslovnih podatkov (ADP) pripravili  metapodatkovni zapis, ki bo podlaga podatkovni objavi. V primeru nejasnosti se bomo z vami posvetovali.

Pojasnila glede izpolnjevanja posameznih rubrik najdete v poglavju Opis raziskave na spletni strani ADP. 

Navodila za pripravo ostalih gradiv najdete na spletni strani ADP v rubriki Predaj raziskavo -  Postopek predaje.   


Za dostop do obrazca je potrebno pridobiti geslo, za kar nas lahko zaprosite na arhiv.podatkov@fdv.uni-lj.si

Vnesite geslo:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>