0%
100%

Vaš pogled na Ptuj - strategija turizma Mestne občine Ptuj 2022-2028

Spoštovani občani, dragi Ptujčani, vsi, ki vam je pomembno kakovostno in urejeno okolje – za vas in za naše obiskovalce, 

V letu 2021 se je iztekla veljavnost obstoječi »Strategiji razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj 2017–2021«, ki je trženjsko umestila Ptuj kot »staro mesto novih doživetij«, zato je Zavod za turizem Ptuj, po pooblastilu Mestne Občine Ptuj in v sodelovanju z zunanjim izvajalcem, pristopil k oblikovanju nove strategije turizma za prihodnje obdobje do leta 2028. 

V skladu z okrepljenim zavedanjem o pomenu trajnostnega, odgovornega in uravnoteženega razvoja turizma si oblikovanje strategije turizma ne predstavljamo brez vas, ki tukaj živite, ustvarjate in v tem prostoru v vašem prostem času tudi iščete sprostitev in aktivni oddih. 

Prijazno vas vabimo k sodelovanju. Zanima nas vaš pogled na Ptuj – kje smo danes in kaj moramo storiti, da se bo Ptuj in ptujski turizem razvijal na način, ki bo v osnovi zagotavljal kakovostno bivalno okolje, ob tem pa tudi vrednost in prijetnost doživljanja Ptuja za vas kot domačine, za turistične ponudnike in podjetnike, za celotno lokalno skupnost, za naše partnerje, mlade in za naše goste.

Naj vas na tem mestu obvestimo, da smo pripravili poseben vprašalnik še za strokovno javnost in turistične ponudnike (bolj poglobljena ocena stanja in razvojnih scenarijev). V primeru, da ocenjujete, da je ta verzija za vas ustreznejša, ga najdete na povezavi https://www.1ka.si/turizemptuj.

Zaradi poletnega časa bo anketa odprta daljše časovno obdobje – vaše odgovore pričakujemo do vključno 10. septembra 2022, veseli pa bomo čimprejšnjega odziva.

Morebitna vprašanja in dodatne komentarje lahko posredujete na e-naslov info@visitptuj.eu (Tanja Srečkovič Bolšec). 

Za vaš dragocen čas in izražena mnenja se najlepše zahvaljujemo.


Mestna Občina Ptuj 
Nuška Gajšek, županja     

Zavod za turizem Ptuj                                                                                                 
Direktorica, Tanja Srečkovič Bolšec
                                                         

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>