0%
100%

Anketa o mestnih drevesih

Ta anketa se osredotoča na mestna drevesa, ki imajo kot posamezne zelene prvine v urbanem okolju poseben pomen za kakovost bivanja in okolja. V zadnjem času se utrjuje spoznanje o tem, da je treba izboljšati strokovno varstvo in nego mestnih dreves.  S to anketo želimo ugotoviti, kakšen je odnos slovenske javnosti do  tega, da bi se tudi pri nas ravnanje z mestnimi drevesi razvilo v to smer. 

Prosimo vas, da izpolnite anonimno anketo, ki vam bo vzela kakšnih 10 do 15 minut časa.
Vaše sodelovanje nam veliko pomeni, pomagalo nam bo pri pripravi načrtovanju nadaljnjih aktivnosti!
Veseli bomo, če boste k izpolnjevanju ankete povabili še koga!

Hvala za vaš čas!

Maja Simoneti, Senka Vrbica in Nina Plevnik
za delovno skupino Mreže za prostor 

O ugotovitvah bomo poročali na internetni strani Mreže za prostor, poskrbeli bomo tudi, da bodo dosegle odgovorne na ravni države in občin in čim širšo javnost.


---
Anketa je nastala v okviru Podnebnega programa Mreže za prostor 2020-24, ki ga financirata Eko sklad in Ministrstvo za okolje in prostor iz sredstev Podnebnega sklada j.s.. Mreža za prostor je mreža nevladnih organizacij za trajnostno urejanje prostora. Za vsebino ankete so izključno odgovorni avtorji in ne odraža nujno stališč Ministrstva za okolje in prostor ali Eko sklada j.s.. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>