0%
100%

Globalni pogled zaposlenih v zdravstveni in babiški negi na delo med epidemijo covida-19 – primer SI

Spoštovani, 

V kolikor ste medicinska sestra, tehnik/ca zdravstvene nege, babica/čar in ste bili (ali ste še) vključeni v zdravstveno obravnavo pacientov s COVID-19, vas vljudno prosimo, da sodelujete v raziskavi, ki poteka v več kot 30 državah, v Sloveniji smo jo poimenovali »Globalni pogled zaposlenih v zdravstveni in babiški negi na delo med epidemijo covida-19 – primer Slovenije«. Primarno se je raziskava začela v ZDA. Za izvedbo raziskave v Sloveniji smo pridobili soglasje Komisije za medicinsko etiko RS.  

Namen raziskave je izvedeti več o vaših izkušnjah pri zdravstveni obravnavi pacientov s COVID-19. Vaše sodelovanje je prostovoljno in anonimno in vam ne prinaša nobenih prednosti, vendar boste raziskovalcem pomagali razumeti, kako izboljšati zagotavljanje zdravstvenih storitev v času epidemije in katere spremembe uvesti, da bi vaše delo lahko izboljšali.   

Podatke bomo obdelali na ravni Slovenije in tudi v mednarodnem okvirju in vas preko medijev obvestili o rezultatih raziskave za Slovenijo.
Prosimo, da izpolnite spletni vprašalnik na tej povezavi.
Hvala za vaše sodelovanje in zaupanje.  

Raziskovalna skupina Fakultete za zdravstvo Angele Boškin

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>